Rod- og stubfræsning i Aalborg, Støvring, Skørping, Hadsund & Hobro

Få hjælp til stubfræsning

Har du en stub eller flere der skal fjernes, så haven kan lægges om, så har vi udstyret til nemt, skånsomt og sikkert at fræse dem væk. Med vores stubfræsning i Aalborg, Støvring, Skørping, Hadsund & Hobro undgår vi at grave et større område op og efterlader dermed et minimalt aftryk på omgivelserne.

Vores maskine er kun 80cm bred og kommer derved nemt ind de fleste steder. Ved vanskeligere adgangsforhold er det muligt at benytte en kran til at løfte maskinen ind i haven eller bruge en mindre maskine.

Stubbe og rødder fjernes nemt for overfladen

Med stubfræsning fjernes stubbe og rødder nemt fra overfladen, således at der kan etableres græs eller andet. Stubbe i alle størrelser fræses ned under overfladen, ned til 38cm.

Efter stubfræsning er der kun flis og jord tilbage, som nemt jævnes ud. Så kan der fyldes lidt jord på og derefter anlægges ny græsplæne. Vi tager også gerne det med, hvis det ønskes.

Kontakt os for rod- og stubfræsning i Aalborg, Støvring, Skørping, Hadsund & Hobro

Skal du lægge haven om, men der er en eller flere stubbe som skal fjernes? Hos Thomsen Træpleje tilbyder vi professionel rod- og stubfræsning i Aalborg, Støvring, Skørping, Hadsund & Hobro. Du kan kontakte os ved at ringe ind til 26 34 84 34 eller ved at skrive en mail til niels-peter2@hotmail.com. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular her. Udover rod- og stubgræsning tilbyder vi bl.a. også topkapning af træer og træfældning. Vi ser meget frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål omkring rod- og stubfræsning?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at kontakte os ved at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.